söndag 19 juni 2011

Avslutning på dagis

I torsdags var det dags för den årliga hattparaden på dagis. Elvins sista avslutningskväll bjöd på finfint väder och grillning på dagisgården. Det kändes lite speciellt att se honom kliva upp på pallen och ta emot en blomma av Inger, den fina pedagogen som följt honom under alla åren. Till hösten väntar skola och fritids istället. Det känns iofs helt naturligt, han är redo för det och behöver nya utmaningar tror jag.

Förra veckan gick han dessutom fotbollsskola i fyra hela dagar. Jag var faktiskt lite skeptisk och inte säker på att han skulle orka med det, än mindre tycka att det var roligt. Men han verkar ha trivts riktigt bra och pratar mycket om det. Vi får väl se hur mycket han vill hålla på med det, men tanken är att han ska fortsätta med en träning i veckan den här säsongen.

Vina är helt uppslukad av att titta på musikvideos på nätet. Hon dissar allt vad Bolibompa heter nuförtiden. Hon sitter eller ligger och pillar sig i håret och så fort en låt är slut ropar hon efter "mera sik pappa!" Jag kan bara se positiva saker med att hon verkligen gillar musik så inte mig emot.

Idag har vi varit på Flygets dag tillsammans med halva Luleås befolkning, bokstavligen. Det sas att det var 37000 pers på tillställningen. Att Erik Saade, Dany och några andra Melodifestivalstjärnor bjöd på underhållningen gjorde nog sitt för att dra besökare. Elvin satt på mina axlar ett par timmar så jag lär ha lite värk imorn, men det är det ju värt. Han tyckte såklart att det var häftigt att se Erik Saade på riktigt.

Sista jobbresan innan semestern imorn.