tisdag 8 december 2009

Tidiga tonår?

Ousch! I måndags morse blev jag magsjuk o fick feber o var helt utslagen hela måndag. Idag är jag lite bättre, men långt ifrån bra. Sigrid var lite halvrisig i söndags, men blev snabbt bra igen. Nu kan man ju bara vänta på att barnen ska få det oxå.

Sista tiden har Vina faktiskt klarat sömnen ganska bra o det känns som hon mognat lite. Hon kräver fortfarande mycket, är inte den som liksom småpular för sig själv, men hon blir långsamt mognare o sötare för varje dag.

Elvin däremot har kommit in i nån slags andra trotsålder. Han småjävlas med oss, väljer att skita fullständigt i vad vi säger o gnäller om maten o att allt är så tråkigt. Vet inte vad det är, men han lyckas driva oss till små utbrott nästan varje dag, det är så jävla provocerande med en fyraåring som sådär småjävligt o högst medvetet fortsätter trots att man sagt ett tydligt NEJ.

Måste läsa på lite o skaffa lite pappainspiration nånstans...

1 kommentar:

farmor sa...

Kan det vara samspelet när inte ni mått bra? Ni orkar inte med honom på samma sätt som när ni är friska och han svarar med att trotsa. Kanske är spelutrymmet för litet så han blir uttråkad? Längtar han efter kompisen/-sar?
Detta var bara några reflektioner.Krya på er!
Kram från Farmor