fredag 8 maj 2009

Elvin, världens sötaste storebror

Nakenfis i busartagen! Han är så go o snäll med lillasyster o vill säga gomorron o gonatt till henne. Han gosar o kramas, men nån enstaka gång vill han liksom ta lite för mycket på henne, nästan som at han ser henne som en liten docka. Idag ska han följa med en kompis hem efter dagis, så vi behöver inte gå till dagis. Han följer dem hem o ska äta där om allt funkar bra. Ett första litet steg mot oberoende!!!

1 kommentar:

Unknown sa...

Titta, nu har jag skaffat mig ett sånt är google-konto bara så att jag kan kommentera pappabloggen...

Sicken gullunge han är! Kanske har barn mer en sådan egocentrisk uppfattning, att de inte riktigt förstår att andra också är individer utan en liten bebis kanske blir lite mer som en docka. Eller så handlar det mer om att de har svårare att inhibera sitt beteende. Jag menar hur sjukt ofta får man inte lust att krama ihjäl söt-Elvin? Men man lyckas ju hålla det tillbaka, litegrand.

Följa med kompis hem från dagis, blir nog allt att nypa honom i kinden och säga "vad stor du har blivit" när jag kommer hem. Som vanligt. Herregud, sån trodde man ju aldrig att man skulle bli när man själv var barn.

Kram!