söndag 7 juni 2009

Rymdkapseln

Det här är verkligen Babysitter Rolls Royce, en fulländad vagga som har ALLT. Den kan gunga åt alla möjliga håll i sex olika hastigheter, den har olika ljud som livmodersljud med hjärtslag, regn, porlande vatten m.m. Den kan vibrera o man kan tom plugga in sin mp3-spelare i den så att babyn kan få höra sitt eget favoritljud. Det här är "le shit" gott folk!

Men kan den roa o lugna vår dotter?
Inte en chans. Inte tillstymmelse till avlastning för trötta axlar, inte en stubinförlängare för vare sig dotter eller föräldrar. Max fem minuter kan hon sitta i den, sen gastar hon för full halls. Jag undrar om man kan modifiera den så att den funkar som katapulltstol för föräldrar som vill fly verkligeheten för en stund...?

Kanske kan hon uppskatta den när hon blir lite äldre. Vi hoppas på det, men skulle inte satsa en upphittad femöring på det.

1 kommentar:

Unknown sa...

Komsumtionssamhället, herreminje. Men nog är det ju skönt på ett plan att en dyrköpt pryl inte underlättar mer än urgamla tekniker som er lindning osv. Även om jag unnar er allt lugn ni skulle kunna få. När jag kommer hem kanske jag kan få erbjuda lite avlastning?