lördag 27 juni 2009

Sommar, sol o regn

Idag är det tryckande varmt, sådär fuktigt, klibbigt varmt. Vi blåste upp den lilla poolen o Elvin har plaskat runt lite med dinosaurierna. Sen kom hans kompis o hans pappa o lillasyster förbi o de lekte så bra som de alltid gör medan lillasystern sov. Nu är vår fina altan i lärkträ framför friggebodan klar, i princip. Den blev ruggigt fin.

För nån timme sen hörde vi första åskmullret o sen kom regnet smygande. Medan jag städar inne ligger Vina o sover i gungan. Elvin o Sigrid gick ut i friggan o spelade fyra i rad. Den har blivit riktigt mysig o kan helt klart användas som gäststuga för våra gäster som dyker upp senare.

Vina blir mer o mer harmonisk, även om det kan kännas som två steg fram o ett bak. Hon kan ligga säkert en halvtimme under babygymet om vi sitter med henne. Hon konverserar o är väldigt nyfiket sökande med blicken. Fortfarande kan det vara segt att få henne att sova några längre stunder, men just idag har det gått väldigt smidigt i hänggungan. Det finns hopp!

1 kommentar:

Jessica sa...

Det finns hopp Niklas! Luna är 3 månader idag och jag kan sen 1v tillbaka konstatera att numer håller hon skriksessioner på morgnar och kvällar endast. (Knappat så att jag ids säga det högt...) Vakenpasset mellan 11-13 kan vara riktigt trevliga med en leende och konverserande tjej.

Så det finns hopp, hang in there!