onsdag 24 juni 2009

Uttråkad

Senaste dagarna har Elvin varit riktigt uttråkad. Vi hinner helt enkelt inte engagera oss lika mycket i honom nu när vi har Vina att ta hand om oxå. Dagis är stängt o han tvingas hitta på saker på egen hand. Ibland gör han ju det o kan fantisera iväg med sina dinosaurier ett tag, men ibland lommar han bara oss i hasorna o stånkar o gnäller att han har tråkigt.

Det får kanske ta ett tag för honom att hitta sommarlunken, o egentligen är det ju bra att han tvingas hitta på saker själv, det stimulerar ju hans fantasi, hoppas jag. Sååå övergiven är han ju inte. Vi går på stranden, tar cykeltur, varit o fiskat, han har fått hjälpa till o bygga altanen lite (fast jag höll på att få krupp emellanåt).

Jag tycker Vina så smått börjar mogna. Hon kan ligga o småprata med oss o titta på nån skallra en stund när hon har ätit eller vaknar efter ett kortare sovpass. Hon är såklart otroligt söt! Mest ler hon nog åt Elvin, vilket jag finner oerhört orättvist :) Han bara glider in framför nunan på henne, klappar henne på kinderna o säger ett par ord, sen förvinner han. Vi kämpar på mer eller mindre dygnet runt o får inte samma breda leende tillbaks. Otack är världens lön ;)

3 kommentarer:

Kristin&farbror sa...

Vi kommer snart o leker med honom! Härligt med sommar! Ska bli kul att ses!

Jessica sa...

Ha ha ha, känner jag igen det där eller? Jag menar, vad är all vår effort egentligen värd när lillebror (2 år här) slajdar förbi lite snabbt och säger "Heeej sejjen, guguhhbööödadaaaa"??

Niklas sa...

Ni är så varmt välkomna. Vi håller på att inreda friggan, så ni kan bo där om ni vill. Ni får fritt välja! Han kommer bli jätteglad att se er!

Jessica: Fatta att ALLT jobb man gör fram tills de kanske är tre, fyra år är sånt som dem inte ens minns när de blir större. Man hittar på roliga utflykter, tar hand om den dagligen, men inte smack minns de. Är det då inte helt i onödan man lägger ned så mkt krut??

Såklart inte, en bra start i livet går nog inte att överskatta! Men lite märkligt är det ju...